Studio Massis | Over Massis
170
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-170,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.3,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 
Freelancers FTW
Fix Desk

Het voordeel van coworken

Creatieve kruisbestuiving

Studio Massis is een inspirerende plek voor creatieve freelancers. Je kan er werken of afspreken met klanten en doet er inspiratie op in de breedste zin van het woord. Want onze gedeelde werkplek werd gaandeweg veel meer dan dat. Het is een boeiende studio waar je ideeën kan aftoetsen bij andere freelancers, eigen ervaringen deelt en groeit als freelancende ondernemer. Kortom een stimulerende omgeving die je professioneel laat groeien.

Gezellig & creatief

Home is where the wifi connects

We wilden ons thuisbureau niet ruilen voor een typische kantooromgeving. En dus deden we het anders: ruime professionele bureaus, aangevuld met de warmte van een open living en de handigheid van een eigen keuken. Een ideale plek om te werken én te lanterfanten. Er is een zithoek met uitgebreide stripcollectie en een gezellige zetel voor videocalls, een sofa om even die middagdut te doen en een keuken om ‘s middags lekker gezond te koken. En jep, er wordt wel eens gevochten om de aandacht van de officecat.

Zithoek met strips
Get inspired

Voor en door freelancers

Same same, but different

Studio Massis is net iets anders dan de traditionele co-workingplekken. Je kan er niet zomaar even binnen- en buitenhoppen. Want we gaan net voor dat tikkeltje meer. We zijn een coworking studio, waar we freelancers met aanvullende professionele profielen zonder verdere verplichtingen bij elkaar proberen te brengen. Op die manier willen we een unieke kruisbestuiving tot stand brengen, waarbinnen je volledig vrijblijvend van elkaar kan leren.

Ons een bezoekje brengen of een dagje komen testzitten kan natuurlijk wél!