Studio Massis | Leden
20491
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20491,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.2,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 
Onze leden
Ine Dehandschutter
Matuvu.nu
digital designer | fotografe

Doet van digitale communicatie mét visie. Dat resulteert in minimale responsive websites die doen wat ze moeten doen: uw verhaal vertellen. Schiet daarnaast ook foto’s.

Katrijn
Michiels
Mooddesignstudio.be
brand designer | grafisch vormgever

Designer met een hart voor brand en print. Altijd ‘in the mood’ voor een volgende uitdaging.

Lennart
Schoors
Lensco.be
digital designer

Herleidt chaos tot een heldere structuur. Tilt je app, website of product naar een hoger niveau. Van interface design tot front-end code waar je een huis op kan bouwen.

Roel
Van Gils
Roelvangils.be
inclusive design | accessibility expert

Bedenkt digitale ervaringen die iedereen snapt en met plezier gebruikt. Helpt digitale teams om websites, apps en diensten toegankelijker te maken voor mensen met een beperking.

Tim
Schacht
timschacht.be
UX/UI designer

Een gepassioneerde digitale ontwerper met branding skills. Creëert visuele concepten met een aangename gebruikservaring.

Katrien
Depoorter
Katrien schrijft
journalist | copywriter

Maakt reportages voor kranten, tijdschriften en vakbladen. Schrijft (web)teksten voor bedrijven. Gespecialiseerd in wonen, consumentenzaken en lifestyle.

Batiste
Studio Massis
office cat

Denkt intensief na. Heelder dagen.

John
Studio Massis
inspiratie man

Is.